Geen producten gevonden...
GL

GL - Vision Glasreiniger

Merk: GL
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Speciaal ontwikkeld voor de automotive industrie. Verwijdert eenvoudig en snel vet, vuil en andere verontreiniging. De kracht van Vision is de sterk reinigende kracht en het streeploze resultaat. Of het nu gaat om de buiten- of de binnenzijde van het raam: Vision zorgt voor een kraakheldere ruit zonder vegen en strepen. Deze krachtige glasreiniger is op basis van Isopropanol en een uitgebalanceerde mix van detergenten en zorgt zo voor tijdswinst. Vision is veilig voor raamrubbers en trims.

 

Gebruik:

Spray het product op het raam of rechtstreeks op een microvezel doek. Verwerk het product bij voorkeur met een glasdoek.

Opmerking:


Kies de juiste hoeveelheid product: te veel product kost meer tijd om te verwerken, te weinig product zorgt voor een stroeve verwerking van de doek en neemt niet genoeg vuil op. Bij hardnekkige vervuiling een ruimere hoeveelheid Vision gebruiken op een microvezel doek en vervolgens nawrijven met een kleine hoeveelheid Vision op een glasdoek.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies