Geen producten gevonden...
Meguiar’s

Meguiar's - Wash Plus+ 710ml

Merk: Meguiar’s
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Wash Plus+ bevat een 100% actieve formule die vergelijkbaar werkt als een Kleiblok en een Compound (Polijstmiddel),waardoor vastzittend vuil en lichte swirls verwijderd worden tijdens het wassen. Daarnaast is dit wel een heel eenvoudige manier om de auto te wassen. Maar omdat dit product zo revolutionair is leek het ons goed om een kleine handleiding te schrijven over hoe je dit product het beste kunt gebruiken. in drie eenvoudige stappen om je lakwerk te verbeteren!

 

Stap 1: Afspuiten met water – de lak afspuiten om loszittend vuil te verwijderen.

Stap 2: Brengt het product aan op de Wash Mitt – Zorg ervoor dat de Wash Mitt nat is (d.m.v. een emmer of tuinslang) Voordat je een sliert product aanbrengt op de Wash Mitt willen we benadrukken dat je altijd van boven naar beneden wekt en je dus altijd met het dak begint en behandel paneel voor paneel.

Stap 3: Afspoelen – Spoel elk paneel direct af nadat je dit hebt behandeld. De auto is hierna grondig gewassen. Voor hardnekkig vuil of doffe plekken adviseren we om het paneel nogmaals te wassen zodat je voorzichtig de vervuiling of doffe plekken verwijdert.

 

Let op: Meguiar’s Car Wash Plus+ verwijdert niet alleen vastgehecht vuil zoals, boomsappen en teer, maar ook een deel van de aanwezige wax bescherming.

 

Tip: Gebruik Ultimate Fast Finish na een wasbeurt met Wash Plus+ om te garanderen dat er altijd voldoende bescherming op de lak aanwezig is. Wash Plus+ werkt ook perfect als de auto regelmatig in de buurt staat van bomen of in gebieden waar de luchtvervuiling hoger is.

Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies