Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Waterless Carwash 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

3D Waterless Car Wash geeft je een gemakkelijke manier om je auto te wassen zonder dat je veel water nodig hebt. Eigenlijk heb je helemaal geen water nodig! 

Er zijn veel voordelen aan het elke week wassen van uw auto. Het ziet er schoner uit, de lak blijft langer ongeschonden. Als u op zoek bent naar een manier om alle voordelen te krijgen zonder al het ongemak, dan staat 3D Waterless Car Wash op het punt om uw leven een heel stuk beter te maken!

3D Waterloze Car Wash is ontworpen om u eenvoudig al het vuil, vet en vuil van uw lak te vegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over krassen op het oppervlak. 3D Waterloze Car Wash is gevuld met schonere middelen die de meer hardnekkig vuil losmaakt, waardoor ze gemakkelijk te verwijderen zijn.

3D Waterless Car Wash doet echter meer dan alleen effectief je auto reinigen! Het zal ook een glorieuze glans achterlaten die de meeste wassen zal evenaren! Dit is grotendeels te danken aan die smeermiddelen en voor een groot deel aan de uitstekende glansversterkers die zijn opgenomen in de formule van 3D Waterless Car Wash! De smeermiddelen in 3D Waterless Car Wash voorkomen krassen die het potentieel voor glans zouden bederven, terwijl de glansversterkers op het oppervlak van uw auto zitten en deze nog meer reflecterend maken! Hoe meer het oppervlak reflecteert, hoe meer licht er weerkaatst, en die prachtige glans creëren waar we allemaal van houden!

Het grootste voordeel van 3D Waterless Car Wash is het gebrek aan water dat nodig is wanneer u het gebruikt om uw auto schoon te maken. U hoeft niet langer uw slang, wasemmer, wasspons, drogende handdoeken en wasborstel uit te breken. Het enige dat u nu nog nodig hebt, zijn alleen 3D Waterloze autowasstraten en microfiber handdoeken! De eenvoudige spray-on, wipe-off applicatie van 3D Waterless Car Wash duurt een fractie van de tijd die een normale carwash zou duren!

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  • Werk per paneel!
  • Spray Waterless Wash op het paneel, zorg dat het hele paneel vochtig is.
  • Neem een ​​schone, droge en zachte microvezel doek en vouw deze in vieren.
  • Veeg 3D Waterloze Car Wash van het oppervlak, zorg ervoor dat u in één enkele richting beweegt (niet heen en weer vegen). Vouw de handdoek naar een schone kant en polijst het gedeelte af voor een schone, glanzende afwerking.
  • Herhaal dit proces totdat het hele voertuig schoon is!
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies