Geen producten gevonden...
Meguiar’s

Meguiar's - 3 in 1 Wax 473ml

Merk: Meguiar’s
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Met de 3 in 1 wax verminder je eenvoudig lichte lakdefecten zoals lichte swirls. Daarnaast verbeter je glans en je lak kleur omdat de toplaag van de (blanke) lak egaal gemaakt wordt, hierdoor komt de kleur beter tot zijn recht. De 3-in-1 Wax is en blijft een wax en heeft dus als hoofdtaak het beschermen van de lak. De mate van lakcorrectie zal gedeeltelijk afhangen van handmatig of machinaal gebruik.

 

ONDERHOUDEN: Wij adviseren om de auto om de 3 maanden te waxen met de 3-in-1 Wax. Je kunt daarnaast ook je waxbescherming versterken door deze te onderhouden met Hybrid Ceramic Wax. Lees dit blog op onze website hoe je Hybrid Ceramic Wax aanbrengt.

 

TIP: wij adviseren om het oppervlak vooraf te behandelen met klei en detailer. Hiermee verwijder je oppervlaktevervuiling waardoor je een beter resultaat behaalt met de 3-in-1 wax. Hiermee voorkom je dat je vastzittend vuil over de lak blijft wrijven en zal de wax door een betere hechting langer bescherming bieden. Klei het lakoppervlak zo`n 2 keer per jaar.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Meguiar’s Wash Plus+

Wash Plus+

€19,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies