Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - All Purpose Cleaner

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

3D Alles reiniger is de perfecte reiniger om al uw vuil binnen en buiten op te lossen op een manier die de meeste reinigers niet aan kunnen. 3D All Purpose Cleaner is een sterke reiniger die met krachtige reinigingsmiddelen het vuil en de verontreinigingen die op het oppervlak terechtkomen, kan opbreken. Maar 3D All Purpose Cleaner stopt daar niet alleen! Nadat het de puinhoop heeft weggewerkt, zal het enzym dat de ingrediënten elimineert snel werken om eventuele geurbestrijdende deeltjes af te breken en te elimineren! 3D All Purpose Cleaner elimineert morsen, modder of rommel totdat er niets meer over is!

Hoewel we er allemaal naar streven om te vermijden dat we in onze auto's eten of drinken uit angst voor morsen, is het niet altijd volledig te vermijden. En zodra je dat doet, is het onvermijdelijk dat het op je stoelen of je bekleding terechtkomt. Nu heb je een behoorlijk groot probleem in handen. Elk voedsel of drankje zal uiteindelijk beginnen af ​​te breken en te bederven, waardoor niet alleen een merkbare vlek ontstaat, maar ook een ellendige stank! Eenvoudige zeep en water en zelfs een goede borstel kunnen mogelijk de vlek verwijderen (als het uw interieur niet eerst verpest), maar die stank zal nog geruime tijd blijven hangen.

3D All Purpose Cleaner is speciaal ontworpen om dit scenario te bestrijden. De meeste andere reinigingsmiddelen zijn voornamelijk samengesteld om vlekken en vuil te verwijderen, maar ze kunnen de geur niet verwijderen. 3D Enzyme-Odor Eliminator APC daarentegen werd geformuleerd met enzym-etende ingrediënten. enzymen zijn organische eiwitten die bijna elk voedsel en drank dat we tegenwoordig consumeren bevat. Als deze enzymen afsterven als gevolg van bederf, ademen ze een vreselijke stank uit, daarom stinkt je interieur altijd dagen na een lekkage. Maar de enzym-eliminatoren in 3D All Purpose Cleaner breken ze snel af, waardoor ze grondig EN hun stank uit uw interieur worden verwijderd!

Hoewel dit de belangrijkste functie is van 3D Enzyme-Odorator Eliminator APC, is het ook nog steeds een effectieve reiniger! 3D All Purpose Cleaner dringt diep door, zelfs in uw tapijt en bekledingsoppervlakken. Zodra het erin zit, zullen de schonere middelen in de formule van 3D Enzyme-Odorator APC de puin, verontreinigingen en vuil afbreken die tijdens het morsen door uw bekleding zijn geabsorbeerd. Als de puinhoop niet langer in de stoffen van uw interieur kan worden verwerkt, kan deze gemakkelijk worden geschrobd of weggeveegd!

 

Verdunningsverhoudingen:

 

  • Licht gebruik: 1:10 (Product:Water)
  • Pre-Spotting: 1: 4 (Product:Water)
  • Heavy Duty: 1: 1 (Product:Water)

 

16.oz = 473.17ml

1 gallon = 3785.41ml

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Work Stuff Gentelman Basic White

Gentelman Basic White

€5,95 €5,49
3D Car Care Vent & Dash Brush

Vent & Dash Brush

€10,95 €8,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies