Geen producten gevonden...
Bam Deluxe

Bam Deluxe - Geur Vernietiger 100ml

Merk: Bam Deluxe
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

BAM de krachtige geurvernietiger is een idee van een man dat is ontstaan omdat hij na velen uren in de boksschool het zat was om die stinkende bokshandschoenen uit zijn kofferbak te halen, aan te trekken, weer vies te maken en weer op te bergen. Vanwege zijn drukke leefstijl had hij geen tijd om de handschoenen en beenbeschermers een aantal keer per week te wassen en te laten droge. Hij wilde ze graag in zijn auto bewaren zonder dat ze begonnen te stinken, klaar om te sporten op elk moment van de week. Hij begon met het ontwikkelen van een spray die niet alleen de nare geur zou bedekken maar de geur daadwerkelijk zou vernietigen. Zo om ervoor te zorgen dat elke keer na het gebruik hiervan hij het hygiënisch kon opbergen en zich geen zorgen hoefde te maken over vieze stinkende traingingsspullen.

 

Omdat ervaring delen zijn kracht is verspreidde het woord over de werking hiervan zich al snel en voor hij het wist werd zijn spray op verschillende materialen gebruikt. Dit ging van kleding, naar bankstellen tot de bekleding van de auto tot zelfs de matrassen van een hotel. Inmiddels is de BAM deluxe spray gegroeid tot een volwaardige geurvernietiger die je voor allerlei oppervlakte kunt gebruiken en het nooit zijn kracht verliest.

 

Voor gebruik:

 

Het etiket lezen. buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Bevat isoeugenol. Dit kan een allergische reactie veroorzaken. ingrediëntendeclaratie volgens de verordeningen 648/2004/eg betreffende detergentia minder de 5 %: amforteren oppervlakte actieve stoffen, BENZYL SALYCYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ISOEUGENOL, AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, COCOBETAINE, PARFUM, ISOTRIDECANOL, ETHOXYLATED, GERANIOL.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Poppy Grace Mate Poppy Jasmijn

Poppy Jasmijn

€14,95
California Scents Sunset Woods

Sunset Woods

€5,99
Turtle Wax Spot Clean 500ml

Spot Clean 500ml

€12,99 €11,99
Sonax Smoke Ex 500ml

Smoke Ex 500ml

€14,99
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies