Geen producten gevonden...
IGL Coatings

IGL Coatings - Black Foam Finishing

Koop 2 voor €10,40 per stuk en bespaar 5%
Merk: IGL Coatings
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Zwarte finish pad

 

Het schuim van IGL wordt vervaardigd met een speciale mix van Duits en Koreaans prepolymere schuim. De pads zijn ontworpen om maximale duurzaamheid te bieden op dual-action en rotatiemachines met een lange worp. De pads lopen taps toe om extra veiligheid te bieden bij het werken met long-throw boenmachines, terwijl het bovenste deel precies passend op de steunplaat wordt gemaakt, waardoor een veel gelijkere verdeling van de druk op het oppervlak van de pads wordt verkregen, waardoor het veel efficiënter wordt snijden, polijsten of afwerken.

 

De pads zijn ook gemakkelijk gecentreerd met het ontwerp van de binnenste opening, die ook dient als een punt om warmte af te voeren. De IGL-elektroden maken deel uit van het IGL-schuursysteem en zijn ontworpen om zeer efficiënt te werken met de IGL-compound F1, Polish F2 en Finish F3. Het eindresultaat is minder hitte, minder stofvorming, minder verstopping van de pads en langere duurzaamheid van de pads.

 

De zwarte afwerking is geweldig voor licht hologram en swirls verwijderingswerk.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
IGL Coatings Yellow Foam Polishing

Yellow Foam Polishing

€8,95 €7,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies