Geen producten gevonden...
Brühl Dryers

Brühl Dryer MD2800 PRO

Merk: Brühl Dryers
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Brühl MD2800 PRO met dubbele turbine

De MD2800 PRO is onze sterkste droger. Het is perfect voor tweewielers, auto’s, quads maar ook grote auto's zoals SUV's. Vanwege de hoge prestaties is het de optimale tool voor professionals in garages en wasserettes.

Deze voertuigdroger mag in geen enkele garage ontbreken! Het is perfect om jarenlang te verzorgen en je in goede conditie te houden. Met de MD2800 PRO is corrosie en roest geen probleem meer voor u. Na een regenbui is uw voertuig blootgesteld aan, of na het wassen van het voertuig, het moet altijd droog zijn. Omdat vocht snel kan roesten op schroeven, schroefdraden en metalen onderdelen. Dankzij deze grondige manier van drogen blijven er geen watervlekken op het oppervlak van uw voertuig achter. Polijsten is niet vereist.

De twee turbines van de voertuigdroger produceren elk 1.400W. Het hoge totale rendement van 2.800W maakt een droogtijd van slechts 5 minuten voor een motorfiets mogelijk.

De plaatsen die niet bereikt kunnen worden met een traditionele doek in moeizaam handwerk, dankzij de drie verschillende bijgeleverde toebehoren, grondig gedroogd. Elke hoek bereiken is eenvoudig met de MD2800 PRO.

De slang wordt in rust tot 1,50 meter gecomprimeerd, wat de opslagruimte bespaart. Wanneer het apparaat in gebruik wordt genomen, expandeert de slang tot tweemaal de lengte vanwege de luchtstroom. Hierdoor kunt u het voertuig eenvoudig vanaf elke kant drogen.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Brühl Dryers Brühl MD1900+

Brühl MD1900+

€189,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies