Geen producten gevonden...
GL

GL - Brutal Insecten Verwijderaar

Merk: GL
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Dit product maakt op eenvoudige en snelle wijze een einde aan insecten resten op de voorzijde van het voertuig. Door zijn samenstelling is het krachtig in zijn werking en kan het naast dode insecten ook eenvoudig opgespat vuil oplossen wat zich aan de oppervlakte is beginnen te hechten. De samenstelling van het product is echter zodanig dat het een wax of coating niet aantast.

Brutal maakt de verbinding tussen het insect en de lak week door middel van zeer vriendelijke technische ingrediënten die volledig veilig zijn voor de lak in tegenstelling tot veel andere merken die deze werking doen op bijtend vermogen van natronloog.

 

Gebruik:


Product opspuiten. Laat het product enkele minuten inwerken. Niet in de volle zon gebruiken, niet op een warm paneel en niet op laten drogen.
Ruim afspoelen met water.

Voor insecten resten die langdurig zijn ingebrand deze behandeling herhalen of gebruik maken van detail klei en/of een polijstmiddel.

 

Opmerking:


Je kan het product ook inwerken met een microvezel doek of wash mitt om zo de insecten nog makkelijker te verwijderen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
GL Edged Banden Glans

Edged Banden Glans

€15,95 €14,49
Nuke Guys Bug Swiper

Bug Swiper

€4,95 €4,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies