Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - Chocolate Glaze & Wax Special Edition 500ml

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Chocolate Glaze is voorzien van een geheel nieuwe formule en heeft tijdens onze test veel beter gepresteerd dan zijn kersverse broer. 
Chocolate Glaze is een alles-in-één lakwerk polish en beschermmiddel dat uw auto laat glanzen. Chocolate Glaze reinigt, verwijdert hardnekkige oxidatie, reinigt chroom en metalen oppervlakken, vermindert lichte krassen, maskeert lichte imperfecties en beschermt!
Chocolate Glaze is speciaal ontwikkeld om het uiterlijk van uw auto rit te verbeteren! 
Chocolate Glaze heeft een mix van lichte schuurmiddelen om te verjongen en het lakwerk / chroomoppervlak te herstellen en zit vol met de hoogste kwaliteit en zuiverste Braziliaanse T1 Carnauba-was om je auto in een oogwenk een  natte, hoogglanzende, beschermde afwerking te geven.  

Chocolate Glaze kan op bijna elk hard oppervlak van uw auto worden aangebracht, zoals lakwerk, glas, metaal, kunststof, carbon, perspex en zelfs plastic bekleding, ja zelfs plastic bekleding! 
Chocolate Glaze laat geen vervelende witte, kalkachtige resten na. Chocolate Glaze reinigt en beschermt ook uw uitlaat, polijst aluminium, verwijdert zelfs zwarte markeringen van kunststof. 

Chocolate Glaze kan met de hand of met de machine worden aangebracht. Chocolate Glaze kan worden aangebracht op warme panelen of bij temperaturen onder nul. 
Volg met je favoriete Autobrite 'Blendz' Wax voor het ultieme in glans en bescherming. 

Een hoogwaardig AIO (All in One) product dat fijne schuurmiddelen bevat om oxidatie van het oppervlak te verwijderen, Glaze om kleine swirls en defecten te helpen vullen en een hoge kwaliteit
carnauba wax voor nog meer bescherming, en dat met de geweldige geur van een rijk, romige chocola!!

  • Reinigt, polijst en hersteld uw lak
  • Laat een uitstekende afwerking na zonder kalkresten
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ValetPro Beading Marvellous 250ml

Beading Marvellous 250ml

€39,95 €34,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies