Geen producten gevonden...
Innovacar

Innovacar - Clay Bar 100gr

Merk: Innovacar
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Innovacar Clay Bars van Fra-ber zijn 3 soorten Clay Bars (zacht, medium en sterk) van 100gr elk, geschikt voor mechanische decontaminatie van auto's. Door hun gewicht en elasticiteit zijn ze gemakkelijk met de hand te hanteren en ze worden verkocht in kleine plastic dozen zodat ze kunnen worden opgeslagen en hergebruikt. Ze verwijderen verkeersfilm; insecten-, hars- en ijzerresten en alle onzuiverheden op de auto. Het product is geschikt voor zowel gelakte als verchroomde oppervlakken.

 

  1. Kies de juiste Fra-Ber kleistaaf.
  2. Was en droog het voertuig.
  3. Doordrenk met het glijmiddel (DL Lube) en druk de kleistaaf plat met je handen.
  4. Werk op kleine secties, ongeveer 40 X 40 cm, vernevel gelijkmatig het smeermiddel voor de klei op het werkoppervlak.
  5. Spuit het smeermiddel ook op de kleistaaf en breng het voorzichtig over het werkoppervlak met overlappende passages. In aanwezigheid van bijzonder hardnekkige onzuiverheden kunnen herhaalde passages nodig zijn. Probeer de klei een nieuwe vorm te geven om een ​​koel en droog oppervlak te behouden.
  6. Blijf op hetzelfde gebied werken totdat alle onzuiverheden zijn verwijderd. Wanneer een optimaal resultaat is bereikt, zal de klei soepel over het oppervlak vloeien.
  7. Verwijder overtollig smeermiddel met een microvezeldoek.
  8. Herhaal stap 3 tot 6 totdat de hele auto op de juiste manier met klei is bewerkt.
  9. Bewaar aan het einde van het werk de kleistaaf en vernevel deze met glijmiddel om hem zacht en flexibel te houden.
  10. Ga later verder met een snelle wasbeurt voordat u gaat polijsten of het afdichtmiddel aanbrengt.


Red Clay Bar: deze Clay Bar is de krachtigste en dankzij zijn sterke reinigende vermogen kan hij zware verontreinigingen verwijderen.

Yellow Clay Bar: dit is een medium clay bar en vertegenwoordigt de beste oplossing in 90% van de situaties, het is makkelijk in gebruik en ook nog eens snel.

Blue Clay Bar: het is de zachtste Clay Bar, zeer delicaat en perfect voor de decontaminatie van de meest delicate en gecompliceerde oppervlakken. We raden het aan voor oldtimers met bijzonder delicate lakken.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Innovacar Clay Mitt

Clay Mitt

€40,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies