Geen producten gevonden...
Work Stuff

Work Stuff - Clean Hands Tire Dressing Applicator

Merk: Work Stuff
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

CLEAN HANDS Tyre Dressing Applicator, de ultieme oplossing voor het eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen van bandendressing. Onze hoogwaardige spons en ergonomische vorm zijn ontworpen om perfect in uw hand te passen en zorgen voor een comfortabele en efficiënte applicatie-ervaring.

De CLEAN HANDS-applicator is voorzien van een duurzaam plastic handvat dat zorgt voor een veilige grip tijdens het aanbrengen van bandenverband. De praktische behuizing helpt ook om te voorkomen dat de spons uitdroogt, waardoor opbergen een fluitje van een cent wordt en vuil en vuil op afstand worden gehouden.

Met CLEAN HANDS bereikt u professioneel ogende resultaten zonder rommel. Perfect voor autodetailers, autoliefhebbers of iedereen die zijn banden er op hun best uit wil laten zien. Probeer CLEAN HANDS Tyre Dressing Applicator vandaag nog en ervaar het verschil in kwaliteit en prestaties.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies