Geen producten gevonden...
CarPro

Carpro - CQuartz DLUX Plastic and Wheels Coat 30ml

Merk: CarPro
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 Werkdagen

CQuartz DLUX is een glascoating die geschikt is voor velgen én voor kunststof. Dit unieke product is geen wax maar een glascoating die een langdurige bescherming geeft aan uw kostbare velgen en kunststof delen. CQuartz DLUX kan tot wel een jaar bescherming bieden. 

 

Bij gebruik op velgen:

 

Het voorwerk is cruciaal om een lange standtijd te behalen. Zorg dat de velgen goed schoon zijn. Daarna vastgezette remstof verwijderen met Iron.X en eventueel teerspetters met Tar.X.  Voor het mooiste resultaat kunnen de velgen nog worden gepolijst om alle verontreinigingen en kleine krasjes te verwijderen. Hierna is het zeer belangrijk om de velg goed te ontvetten met CarPro Eraser. Nu kan de DLUX worden aangebracht met het meegeleverde applicatorblokje en microsuede doekje. Kleine hoekjes en spaken kunnen worden behandeld met een pluisvrij make-up padje. Na (afhankelijk van de temperatuur) 1 tot 10 minuten kan het residu worden afgenomen met een microsuede doek. (dit kan een beetje stroef gaan)

 

Gebruik op kunststof:

 

Zorg dat het oppervlak goed schoon is, daarna goed ontvetten met CarPro Eraser. Hierna kan de DLUX worden aangebracht met het meegeleverde applicatorblokje en microsuede doekje of een pluisvrij make-up padje. Het residu dient afhankelijk van de temperatuur tussen de 1 en 10 minuten te worden afgenomen met een microsuede doek.

Het is belangrijk om het behandelde oppervlak 24 uur lang niet bloot te stellen aan water.

 

Inhoud:

 

  • CQuartz DLUX 30ml
  • CQuartz Applicator
  • 4 stuks microsuede doekjes 10x10cm

 

Eventuele extra benodigdheden:

 

  • CarPro Iron.X (reinigen van de velg)
  • CarPro Tar.X (teer verwijderen)
  • CarPro Eraser (Ontvetten van de velg)
  • MicroSuede doek (afnemen van de coating)

 

DLUX Manual

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies