Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - DBS Brush Set

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Autobrite heeft deze opnieuw ontworpen DBS-borstelset voor algemene doeleinden is perfect geschikt voor uw dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Gebruik van 70/30 natuurlijke en synthetische borstelharen voor een intensievere reiniging. Deze borstels gebruiken geen metalen componenten, wat betekent dat er geen scherpe randen zijn, en de getextureerde grip maakt het gebruik eenvoudiger en nauwkeuriger. Ideaal voor gebruik tijdens het detailleringsproces.


Inbegrepen:

1x 16 cm borstel:

 

Deze borstel is perfect voor gebruik buitenshuis, zoals wielen, roosters, maar ook voor interieurgebieden zoals dashboards, ventilatieopeningen en middenconsoles.

 

1 x 24 cm borstel:

 

Deze borstel is bij uitstek geschikt voor het reinigen van de motorruimte, het sluiten van deuren en het reinigen van tankdoppen. De kunststof behuizing en de combinatie van natuurlijke en synthetische borstelharen maken zowel nat als droog gebruik mogelijk zonder angst voor zwelling of barsten, zoals bij traditionele borstels met houten handvat.

 

Onderhoud van uw DBS-borstels

Vuil en vuil moeten regelmatig van de borstelharen worden verwijderd als ze nat worden gebruikt en op natuurlijke wijze laten drogen. Zorg ervoor dat vochtige borstels waar mogelijk rechtop worden bewaard om vervorming van de borstelharen te voorkomen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies