Geen producten gevonden...
IGL Coatings

IGL Coatings - Ecoclean Pure 500ml

Merk: IGL Coatings
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Ecoclean Pure elimineert en voorkomt onmiddellijk de verspreiding van 99,99% van bacteriën, schimmels en virussen. De formulering van de desinfecterende en ontsmettende spray is volgens de WHO-aanbeveling. Wat we anders hebben gedaan, is door plantaardige extracten te gebruiken. Onze plantaardige komkommer- en aloë-extracten desinfecteren en reinigen oppervlakken effectief en direct, zodat u en uw dierbaren veilig blijven. De spoelvrije, niet-kleverige en sneldrogende formule is effectief op alle oppervlakken, zoals deurknoppen, kantoren, kinderdagverblijven, tafels en werkbladen, toiletoppervlakken en nog veel meer. Wat is er zo geweldig aan ecoclean pure: milieuvriendelijke, op planten gebaseerde extracten, doodt onmiddellijk bacteriën, schimmels en virussen, spoelvrij, niet plakkerig en sneldrogend.

 

Hoe te gebruiken:

 

Spuit gewoon op het oppervlak en veeg af waar nodig. Geen spoelen vereist. Ecoclean Pure is gemaakt met isopropyl van laboratoriumkwaliteit, wat zuiverder is in vergelijking met farmaceutische kwaliteit. Het flitst tot niets zonder residu vanwege zijn zuiverheid. Het extract dat wordt gebruikt voor het desinfecteren zijn komkommer, aloë vera en groene thee. Propyleenglycol gebruikt is van farmaceutische kwaliteit. En dit wordt vaak gebruikt in voedsel. Ons product dat eenmaal uitdampt, laat geen residu achter dat inslikgevaar veroorzaakt.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies