Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

Autobrite - Fabri-Clean 1L

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Autobrite Fabri-clean is een effectieve anti-microbiële cleaner voor cabriodaken, veilig voor regelmatig gebruik zonder de bestaande bescherming te verwijderen.

Autobrite Fabri-Clean  is een antimicrobiële reiniger met een speciale mix van waterverzachters en wasmiddelen om vuil en aanslag voorzichtig op te tillen en te verwijderen. 
Door de pH-neutrale formule is het geschikt voor alle stoffen met zachte bovenzijde en kan dit product indien nodig regelmatig worden gebruikt zonder de bestaande bescherming van de zachte bovenzijde te verwijderen.

Regelmatige reiniging van cabriodaken / softtops wordt aanbevolen om algen, korstmossen en schimmels op afstand te houden en zo die nieuwe look en kleur langer te behouden! 
Autobrite Fabri-Clean antimicrobiële formule heft, emulgeert en verwijdert vuil en roet diep in de vezels op milde maar effectieve wijze, terwijl het met succes de bacteriën vernietigt die lelijke algen, schimmels en korstmossen veroorzaken.
Geleverd met een grijze chemisch resistente trigger.

  • Ph neutraal
  • Beschermt tegen microbiële hergroei
  • Niet schadelijk voor bestaande vervuiling
  • Makkelijk in gebruik
  • 1000ml
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
CarPro Fabric Coat 500ml

Fabric Coat 500ml

€59,95 €54,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies