Geen producten gevonden...
Angelwax

Angelwax - Fast Foam 1L

Merk: Angelwax
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

ANGELWAX Fastfoam is een Snowfoam die wordt gebruikt i.c.m. een schuimlans of Foam-sprayer.

 

  • Creëert een dikke schuimlaag
  • 1:9 verdunning!
  • Werkt i.c.m. een schuimlans of foam spayer
  • Voor het verwijderen van vuil, fijnstof, Sahara zand en andere vervuilingen
  • Werkt snel en veilig

 

ANGELWAX Fastfoam is een Snowfoam die wordt gebruikt in combinatie met een schuimlans of foam spayer en geeft een mooie laag van krachtige schuim voor het doeltreffend wassen van uw auto of ieder ander voertuig. De Foamlaag hecht zich op een veilige manier vast aan de lak van je auto voor het verwijderen van vuil, fijnstof en andere vervuilingen. 

 

ANGELWAX Fastfoam is speciaal ontworpen om een dikke schuimlaag met een schuimpistool of schuimlans op een hogedrukreiniger te geven. Het kan met water worden verdund in de verhouding van 1 deel op 9 delen water (1:9). Deze super geconcentreerde 'Professional Snowfoam' is bekroond met de "Recommended Snowfoam" award in 2012 door het blad Auto Express.

 

Toepassing:

 

Spoel het voertuig altijd eerst af met water ( liefst hoge druk) om het losse vuil te verwijderen. Breng middels de foamlance een dikke laag FASTFOAM aan, houdt de juiste verhouding aan zoals aangeven op de verpakking. Laat de foam inwerken en spoel af met veel water. Hoe langer de foam inwerkt op het voertuig hoe effectiever het vuil verwijderd wordt. NOOIT in de volle zon gebruiken.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ValetPro pH Neutral Snow Foam 1L

pH Neutral Snow Foam 1L

€9,95 €8,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies