Geen producten gevonden...
CarPro

CarPro - FlyBy Forte Kit

Merk: CarPro
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

FlyBy Forte, de nieuwste duurzame coating voor uw ramen van CarPro
Ruitenwissers, vervuiling, ruitensproeiervloeistoffen e.d. zijn de moeilijkste condities voor ramencoatings en meestal zijn deze daar dan ook niet goed tegen bestand.

FlyBy Forte is een compleet nieuwe formule die een extreem duurzame laag geeft aan de ramen met een verwachte levensduur van wel 2 jaar. Regendruppels zullen bij een snelheid vanaf 50 km/u van de ramen afvliegen waardoor het gebruik van ruitenwissers op hogere snelheden niet meer nodig is. Een groot bijkomend voordeel is dat de ruitenwissers (indien deze benodigd zijn vanwege het rijden op lagere snelheid) niet zullen klapperen, stuiteren of piepen.

FlyBy Forte is ook eenvoudig aan te brengen, de coating kan met de meegeleverde applicators in 3 lagen worden aangebracht zonder dat deze hoeft te worden afgenomen. Ook is er geen noodzaak meer om de coating met een hoge temperatuur uit te laten harden.

Voor de juiste applicatie is het belangrijk dat de ramen goed worden gereinigd en gepolijst met CarPro CeriGlass en daarna goed worden ontvet met CarPro Eraser

 

Inhoud:

 

  • FlyBy Forte 15ml
  • CeriGlass 50 ml
  • Eraser 50ml
  • Ceriglas Applicator
  • 2 stuks Suede doek 20x20cm
  • 5 stuks applicator
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies