Geen producten gevonden...
Gliptone Leather Care

Gliptone - Foam Cleaner 250ml

Merk: Gliptone Leather Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen

De Gliptone Foam Cleaner is een mousse voor onderhoud en reiniging van semi-aniline- en gewaxt aniline leer. De Foam Cleaner is ook veilig te gebruiken op oudere leersoorten, echter is het niet bestemd om zwaar vervuild leer  met achterstallig onderhoud te reinigen.

De mousse zorgt ervoor dat het leer niet nat wordt waardoor de kans op vlekken tot een minimum wordt beperkt. Gebruik de Gliptone Foam Cleaner in kleine hoeveelheden en laat het niet langer dan 10 seconde op het leer inwerken. Neem het daarna af met een schone doek, let op: de doek in één richting bewegen en niet in ronddraaiende bewegingen. Neem de foam tijdig af, deze mag niet opdrogen.

Belangrijk: Puur aniline leer is niet kleurvast, hierdoor kan niet gegarandeerd worden dat het 100% veilig is op puur aniline. Het is daarom aan te raden het product eerst op een onopvallende plek te gebruiken voordat het leer behandeld wordt.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Gliptone Leather Care Cleaner + Conditioner

Cleaner + Conditioner

€21,90 €20,00
Gliptone Leather Care Vinyl Cleaner

Vinyl Cleaner

€12,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies