Geen producten gevonden...
Turtle Wax

Turtle Wax - Hybrid Ceramic Black Polish 500ml

Merk: Turtle Wax
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Corrigeer, verbeter of voeg bescherming toe aan zwarte lak afwerking met de Turtle Wax Ceramic Black Polish.
Deze car polish heeft een gebruiksvriendelijke alles-in-één formule die met de hand of machinaal kan worden aangebracht om ongelooflijke resultaten te leveren.

Precisie-polijstplaatjes verwijderen krassen, swirls en andere lakimperfecties, terwijl de gepigmenteerde polish en carnaubawas lichte imperfecties opvullen en een diepe, rijke zwarte glans achterlaten. 
Ten slotte bieden de keramische SiO2 en acrylpolymeren een beschermende laag die water afstoot, agressieve chemicaliën afstoot en maandenlang permanente watervlekken helpt voorkomen
 

 
  • Kan met de hand of machinaal worden aangebracht
  • Precisie polijst plaatjes verwijderen onvolkomenheden in de lak
  • Samengesteld met zwart gepigmenteerde lak en carnaubawas om lichte imperfecties op te vullen, de kleurdiepte te vergroten en een rijke, zwarte glans achter te laten
  • Keramisch SiO2 en acrylpolymeren zorgen voor maandenlange ongelooflijke watervlekken, beschermen tegen agressieve verontreinigingen en helpen permanente watervlekken te voorkomen

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Was uw auto met een heavy-duty autowasoplossing voor de beste productprestaties. Voor het polijsten goed naspoelen en afdrogen.
  2. Schud de fles Ceramic Acrylic Black Polish voor gebruik om de polijstmiddelen gelijkmatig door het product te verdelen.
  3. Doe een druppel autopoetsmiddel ter grootte van een dubbeltje op een schuimrubberen aanbrengpad. Wrijf in het oppervlak van uw auto om alle krassen, krassen en wervelingen te verwijderen. Verspreid het product niet in de openingen tussen de panelen, waar het vast kan komen te zitten en moeilijk te verwijderen kan worden.
  4. Laat het product drogen totdat het in een lichte waas verandert. Veeg vervolgens de nagellak af met een schone microvezeldoek voor een diepe, glanzende afwerking.
  5. Wacht 24 uur totdat de keramische coating is uitgehard voordat u andere detailleringsproducten aansluit, zoals de Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax voor een diepe, reflecterende glans.

 


Machinetoepassing:

 

We raden een 8 mm dual action flex-buffer aan met een 5,5-inch pad om dit product aan te brengen. Voeg vier druppels polijstmiddel toe aan uw snijpad en gebruik een lage snelheid om het product gelijkmatig op buitenpanelen glad te strijken. Verhoog het toerental terwijl u langs elk paneel omhoog en omlaag werkt om geverfde oppervlakken volledig te corrigeren.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »