Geen producten gevonden...
Turtle Wax

Turtle Wax - Hybrid Ceramic Spray Coating 500ml

Merk: Turtle Wax
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Met Ceramic Spray Coating van Turtle wax krijg je een op SiO2 gebaseerde spraysealer die je lak tot wel 12 maanden kan beschermen. 
Spray op, verspreid en veeg overtollige spray weg. Je lak is nu effectief beschermd tegen neerslag en vuil, het is een droom om te onderhouden, parelt het water mooi en ziet er super glanzend uit. 

Turtle wax Ceramic Spray Coating is ongelooflijk chemisch resistent en kan daarom zelfs met sterk alkalische ontvetters worden gereinigd. 
Het product is een genot om te gebruiken omdat het vrijwel onmogelijk is om te strippen. En dan heeft het een heerlijke geur, net als de andere producten uit de Hybrid Solutions serie, van tropisch fruit. Kan op alle buitenoppervlakken worden gebruikt.
Met Hybrid Solutions gaat Turtle wax rechtstreeks naar de meer enthousiaste en professionele klanten. De producten zijn verpakt met de nieuwste technologie, zijn eenvoudig in gebruik en geven echt een aha-ervaring bij gebruik. 
En met Ceramic Spray Coating heeft Turtle wax een product dat de barrières duwt in termen van hoe gemakkelijk het is om een ​​supergoeie en duurzame lakbescherming te krijgen.

Men moet altijd kritisch zijn over nieuwe producten. En dat waren we ook toen we, terwijl dit wordt geschreven, 1 jaar geleden voor het eerst over het product hoorden. Maar nadat we het product zowel gezien als gehoord hebben en zelf geprobeerd hebben, moeten we gewoon gaan liggen. Turtle wax heeft het voor elkaar en Ceramic Spray Coating en de andere producten uit de Hybrid Solutions serie hebben nu een vaste plek bij ons!
 

 • Lakverzegeling op spray basis
 • Lange houdbaarheidstermijn
 • Goede chemische bestendigheid
 • Makkelijk te gebruiken
 • Geeft de lak glans, hydrofoob effect en maakt het gemakkelijk schoon te maken.
 
 
 1. Zorg bij gebruik voor een goede voorbereiding, wassen, kleien en eventueel polijsten.
 2. Schudde voor gebruik
 3. Spray 1-2 x per paneel
 4. Verdeel mer schone microvezel doek
 5. Neem af met schone (andere) microvezeldoek
 6. Indien nodig wacht 24 uur en breng naar eigen gelang nog een laag aan
 7. Onderhoud met een Ph neutrale shampoo of Ceramic wash & wax voor een langdurige glans
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »