Geen producten gevonden...
IGL Coatings

IGL Coatings - Wash & Quick Detailer Pack

Merk: IGL Coatings
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Ecoclean Blizzard is onze ultra-luxe hoogschuimende exterieurshampoo. Het verwijdert vuil en lost onzuiverheden op door zich zachtjes aan het oppervlak te hechten. Door gebruik te maken van duurzame grondstoffen, zorgt de geconcentreerde formule voor een lager gebruik en een hogere dekking, wat tijd en kosten bespaart. Kan gebruikt worden als voorwas.

 

Ecoclean Wash is een natuurlijk en krachtige PH neutrale shampoo voor het reinigen van de autolak, en het onderhouden van gecoat lakwerk. De shampoo is sterk geconcentreerd en geeft mooi schuim.

Gebruik de shampoo 1 op 100 met water, was de auto altijd met het 2 emmer system om zo de kans op waskrassen en swirls te minimaliseren. zorg na het wassen dient je de auto altijd af te drogen om kalkplekken en waterspots te voorkomen.

 

Enhancer is op water gebaseerde, zero VOC nanotechnologie hybride snelle detailformule met buitengewoon duurzaam hydrofoob en glansverhogend effect dat veilig kan worden toegepast op alle delen van uw voertuig. Het creëert een oppervlak dat glad, glanzend en beschermd is. Enhancer kan worden gebruikt wanneer het voertuig droog is of wanneer het nog steeds nat is na een wasbeurt. Bij gebruik na een wasbeurt, helpt het drogen!

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »