Geen producten gevonden...
Auto Finesse

Auto Finesse - Lavish Ceramic Foam 1L

Merk: Auto Finesse
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze sterk schuimende formule maakt het aanbrengen van een hydrofobe laag keramische bescherming op elk buitenoppervlak niet alleen eenvoudig, maar het duurt slechts enkele seconden om de klus te klaren volgens de hoogste standaard. Een supereenvoudige spray-on en afspoeling-affaire, wat meer is, Lavish voegt onderweg zelfs een hele lading glans toe.

Veilig voor gebruik op alles, van lak tot glas en legeringen tot trimmen, Lavish gaat onmiddellijk aan de slag door zich op microscopisch niveau aan alle oppervlakken te hechten, waardoor een super duurzame, keramische laag wordt gevormd die het vasthechten van vuil stopt en watergedrag vertoont dat u daadwerkelijk kunt zien. Vanaf de allereerste toepassing krijgt u niets anders dan de meest onberispelijke glans, superieure waterparels en tot 6 maanden bescherming, direct bij het wassen.

Gebruik als een op zichzelf staande coating of als een snelle en gemakkelijke aanvulling op ons Caramics-assortiment, Lavish kan worden gebruikt om de buitenbescherming elke keer dat u wast te verbeteren.

Ideaal voor elk voertuig - ongeacht de grootte - ons geavanceerde keramische schuim biedt de snelste en gemakkelijkste bescherming die er is, rechtstreeks vanuit uw sneeuwschuimlans.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ValetPro Snow Seal 500ml

Snow Seal 500ml

€14,95 €13,95
Auto Finesse Lather Apple Infusion 500ml

Lather Apple Infusion 500ml

€17,95 €16,49
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies