Geen producten gevonden...
Autoglym

Autoglym - Leather Care Balm 500ml

Merk: Autoglym
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Een zorgvuldig uitgekiende pH-neutrale emulsie die bestaat uit zeep, natuurlijke oliën en middelen die het oppervlak afdichten en het autoleder voeden en hydrateren.

Extreem hoge en lage temperaturen, in combinatie met airconditioning, kunnen hun tol eisen van uw lederen interieur. Ondanks het feit dat leder ontworpen is om heel slijtvast te zijn, kunnen bepaalde soorten leder na verloop van tijd uitdrogen en barsten.

Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) zorgt ervoor dat uw leder de benodigde olie bevat, zonder een onnatuurlijke glans, of kleverige of vettige resten op het oppervlak achter te laten.

Gebruik Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) tweemaal per jaar of na Lederreiniger (Leather Cleaner) om uw leder soepel en vrij van scheurtjes te houden. In warmere klimaten moet u Leder verzorgingsbalsem (Leather Care Balm) wellicht vaker gebruiken.

 

Tip: Gebruik altijd eerst Leder reiniger (Leather Cleaner) om ervoor te zorgen dat de Leder verzorgingsbalsem (Leather Care Balm) volledig in een schoon, droog oppervlak geabsorbeerd kan worden.

Niet geschikt voor gebruik op huishoudelijk leder.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Gebruik altijd eerst Lederreiniger (Leather Cleaner) om ervoor te zorgen dat de Lederverzorgingsbalsem (Leather Care Balm) volledig in een schoon, droog oppervlak geabsorbeerd kan worden.
  2. Schud goed en test op een kleine, onopvallende plek om te controleren op watervlekken en kleurechtheid.
  3. Giet een klein beetje Leder verzorgingsbalsem (Leather Care Balm) op een applicator of zachte doek. Wrijf de balsem zachtjes in het oppervlak van het leder.
  4. Laat de balsem volledig absorberen en wrijf dan op met een schone microvezeldoek.
 
Alleen geschikt voor autoleder, niet geschikt voor niet-afgedichte lederen, suède of erg poreuze oppervlakken.
 
 
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Autoglym Interior Shampoo

Interior Shampoo

€11,49 €10,49
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies