Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - Leather & Convertible Oak Brush

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze borstel is ideaal voor het schrobben van vloermatten, tapijten of een ander oppervlak van een stof, gemakkelijk te hanteren en past perfect in de palm van uw hand.. Een ergonomisch en comfortabel ontworpen Autobrite Direct leer en stoffen borstel die uw leer en stoffen oppervlakken schoon en vrij van vuil laat!

Deze borstel kan ook worden gebruikt op meer delicate oppervlakken zoals alcantara & vinyl (altijd testen op een onzichtbare gebied).

 

De borstel is een perfecte combinatie wanneer gebruikt met onze Autobrite FAB om alle stoffen tapijten, stoelen en sierdelen te reinigen. Gaat diep in het stof en maakt het vuil snel los. Autobrite FAB, schrobben met de borstel en verwijderen vuil met een microvezel of nat/droog stofzuiger of extractor.

 

De leer borstel kan worden gebruikt voor het reinigen van uw lederen oppervlakken, wanneer u samenwerkt met onze 'Cleanse' & 'Revive', heeft u enkele van de beste lederreinigingsproducten die op de markt verkrijgbaar zijn. Spoel het leeroppervlak simpelweg schoon met schoon water, poets het oppervlak voorzichtig met onze borstel in cirkelvormige bewegingen en veeg schoon. Ideaal voor gladde of getextureerde geperforeerde lederen oppervlakken.

 

De borstel is echt effectief voor het reinigen van alle vinyloppervlakken, zoals deuren, plastic onderdelen en sierlijsten. Spuit eenvoudig het te reinigen gebied in met onze Autobrite FAB, schud en veeg weg, terwijl u een schoon oppervlak achterlaat.

 

Onze reinigingsborstel kan daarom worden gebruikt voor het effectief reinigen van alle textieloppervlakken inclusief cabrioletdaken. Perfect in gebruik, gemakkelijk te hanteren en in combinatie met onze Citrus Wash-reiniger is het gemakkelijk en effectief! Borstel dat ingesleten, vuil, mos en vuil snel weg met onze Autobrite reinigingsborstel!

  • Hoge kwaliteit donker eiken borstelkop
  • 2 cm synthetische slijtvaste haren
  • 13.5 bij 4.9 cm groot
  • Voorzien van AB logo!
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Gliptone Leather Care Cleaner + Conditioner

Cleaner + Conditioner

€21,90 €20,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies