Geen producten gevonden...
CarPro

CarPro - MFX Microfiber Wash 500ml

Merk: CarPro
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Krijg je de vieze microfiber doeken en "verstopte" droogdoeken niet meer schoon? CarPro MFX is ontwikkeld om oliën, wax en vervuiling te verwijderen uit microfiber doeken om de performance van je mooie doeken weer te herstellen.

Naar verloop van tijd worden droogdoeken minder absorberend dan ze ooit waren door de opbouw van oliën, shampoos en detalsprays. CarPro MFX verwijdert deze tijdens de wasbeurt en brengt je droogdoeken weer tot leven.

Microfiberdoeken zijn gemaakt van polyesters en polyamiden. Polyester is het overgrote deel en die zijn gemaakt om oliën op te nemen terwijl polyamiden (zowel natuurlijke zoals zijde en kunstmatige) ontwikkeld zijn om vocht op te nemen.

Zodra een doek wordt gebruikt om een wax of sealant af te nemen vormt zich een laagje om de vezels die voorkomen dat deze water op kunnen nemen waardoor de drogende werking verdwijnt. MFX is ervoor gemaakt om dit probleem op te lossen.

Gebruik 50ml product op een volle wasmachine.


Eigenschappen:

 

  • Ontwikkeld voor het herstellen van microfiberdoeken
  • Verwijdert olie, vervuiling, wax en lichte vlekken
  • Geschikt voor gebruik in de wasmachine
  • Antistatisch effect
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies