Geen producten gevonden...
Innotec

Innotec - Multi Clean 600ml

Merk: Innotec
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Multi Clean is een zeer krachtige reiniger voor vrijwel elke soort vervuiling op vrijwel elk type ondergrond. Het product vormt een actief schuim dat een zeer intensieve inwerking heeft op vuil en probleemloos op zowel horizontale als verticale vlakken kan worden toegepast.

Multi Clean is daardoor uitermate geschikt voor het reinigen van het interieur van voertuigen, zoals het dashboard, kunststof treeplanken, instap- en overige kunststofbekledingen, alsook voor het reinigen van stoffen en lederen bekleding en vloerbedekking. Door zijn schuimvorm is Multi Clean ook het ideale product om de hemelbekleding te ontdoen van nicotineaanslag en vlekken als gevolg van montagewerkzaamheden.

In combinatie met Inno-Cleaners wordt de reinigende werking verder vergroot en is het product bij uitstek geschikt voor het verwijderen van insecten van het front en de ruit van het voertuig.

Ook op de transparante kunststofdelen geeft de combinatie van Multi Clean met Inno-Cleaners een perfect resultaat zonder het risico van beschadigingen die bij het gebruik van schuurmiddelen zouden ontstaan.

Multi Clean is universeel inzetbaar, omdat het noch glas, noch lak of kunststof aantast. Daarnaast bevat het product geen siliconen die een eventuele verdere bewerking met wax of dergelijke zouden kunnen bemoeilijken. Door de schuimvorming is het zeer economisch in het gebruik en door de aangename geur laat het product zich prettig verwerken.

Door de aerosolverpakking en de schuimvorming is Multi Clean zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. Ook het uitpoetsen is zeer gemakkelijk, omdat het product geen strepen achterlaat. Hierdoor zijn ook de vele moeilijk bereikbare plaatsen zeer goed te behandelen.

 

  • Eenvoudige verwerking.
  • Veelzijdig inzetbaar.
  • Stabiele schuimvorm, daardoor een langere inwerktijd.
  • Reinigt diep in de vezels.
  • Veilig voor kunststof, rubber, stof, leder, glas, plexiglas, aluminium, lak etc.
  • Geeft geen strepen.
  • Laat een frisse geur na.

 

Gevaar


GHS02

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies