Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Orange Degreaser 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Orange Degreaser is een interieur en een exterieur organische reiniger gemaakt met een natuurlijke organische citrus genaamd D-limoneenolie die helpt bij het verwijderen van harde vlekken, vet, olie, vuil en geuren. Dit is de ultieme reiniger die uitstekend geschikt is voor gebruik in de automobiel-, schoonmaak- en thuisomgeving. Orange Degreaser is VOC-compliant, groen en biologisch afbreekbaar. Dit product werkt geweldig met een handborstel of een microvezeldoek.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Orange Degreaser kan 1:4 worden verdund voor de volledige ontvetter voor buitenreiniging en 1:10 voor een lichtere ontvetter voor binnenreiniging. Spuit licht op elk oppervlak zoals tapijten en stoffen stoelen en schrob met een borstel of spray een microvezel doek afvegen van uw dashboard delen, stuurwiel, deurpanelen en lederen of vinyl zittingen. Aangezien dit product een ontvetter is, moet u het volledig verwijderen van elk oppervlak waar het werd aangebracht. U kunt een vochtige microvezeldoek gebruiken en de oppervlakken vervolgens droogvegen met een schone, droge doek. Voed het leder opnieuw met een leder conditioner, vinyl en kunststof met 3D LVP Conditioner.

 

16.oz = 473.17ml

1 gallon = 3785.41ml

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies