Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Pink Car Soap 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen

Pink Car Soap is een autowas product dat met een foam lance of met een emmer kan worden gebruikt. Als je zeep gebruikt, bekijk dan drie dingen die erg belangrijk zijn. De eerste is wasbaarheid. Ten tweede wordt het schuimvermogen en het derde ding is het spoelvermogen. We hebben alle belangrijke stappen bij dit product, dus het is gemakkelijk te wassen. Het zal gemakkelijk te gebruiken zijn met de zeep en afspoelen.

Pink Car Soap is 100% biologisch afbreekbaar, dus u weet dat u het milieu niet schaadt terwijl uw voertuig er op zijn best uitziet. Pink Car Soap spoelt zonder twijfel volledig van het oppervlak.

Zonder glansverhogende additieven, kunt u er zeker van zijn dat de afwerking die het achterlaat 100% waar is. Er blijven geen extra elementen op het oppervlak achter om het polijsten te verstoren, noch elementen die de hechting van uw favoriete lak beschermer verstoren.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
3D Car Care Vent & Dash Brush

Vent & Dash Brush

€10,95 €8,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies