Geen producten gevonden...
Mike O'Fiber

Mike O'Fiber - Royal Plush Microfiber Towel Grey

Merk: Mike O'Fiber
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Mike O’Fiber Royal Plush towel is de ultieme microfiberdoek voor professionals en enthousiastelingen en kan gebruikt worden voor diverse toepassingen.
Om te voldoen aan de eisen van de meest kritische gebruikers zijn deze doeken randloos (sonisch gesneden) en bevatten de zachtste microfibers die zelfs op delicate lakken geen swirls of marring veroorzaken.

De Mike O’Fiber doeken zijn ideaal voor het afnemen van waxen, sealants, glazes, polijstmiddelen en detailer sprays. Door de ultra zachte microfibers zijn de Royal Plush towels ook in te zetten voor het drogen van kleine oppervlaktes of in combinatie met een waterless wash.

De grootste frustratie bij microfiber doeken? De pluisjes! Bij de doeken van Mike O’Fiber is dit verleden tijd. De Royal Plush doeken zijn in een trommel gegaan om het pluizen tot een minimum te beperken.

De Royal Plush doeken zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren om zo gemakkelijk diverse werkzaamheden en producten te kunnen onderscheiden. De Mike O’Fiber Royal Plush towels zijn na gebruik uit te wassen in de wasmachine. Maak gebruik van een wasmiddel voor microfibers, om de doeken in optimale conditie te houden.

  • Afmeting: 40x40cm
  • Gewicht: 450gsm
  • Kleur: Grijs
  • Inhoud: 1 stuk
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies