Geen producten gevonden...
Autoglym

Autoglym - Polar Wash 2500ml

Merk: Autoglym
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Een veilig en effectief reinigingsmiddel voor hogedruk reinigers voor thuisgebruik. 

 

Perfectie van bumper tot bumper, en dat allemaal met uw hogedrukreiniger. Met Polar-producten wordt autoverzorging puur plezier. Dát is waar Autoglym voor staat.

Polar Wash is een veilig en effectief reinigingsmiddel dat in een hogedrukreiniger met spuitpistool gebruikt moet worden, waarbij u de auto eerst met een sneeuwschuim als Polar Blast moet wassen. Dit indrukwekkende reinigingsmiddel bedekt uw voertuig met een schuimdeken, die ervoor zorgt dat modder, verkeersaanslag en straatvuil heel eenvoudig verwijderd kunnen worden.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

  1. Controleer voordat u begint of de carrosserie en de wielen koel aanvoelen en niet direct in de zon staan.
  2. Wij raden aan om de auto eerst met Polar Blast te wassen, om het vuil voorzichtig los te maken. Vooraf met water afspoelen, om zware verontreinigingen los te maken.
  3. Polar Wash kan meer of minder verdund worden, afhankelijk van de gewenste dichtheid van het schuim. Wij raden echter niet aan om een sterkere verdunning dan 1:1 te gebruiken. Stel het spuitpistool zo in dat de gewenste hoeveelheid schuim wordt geproduceerd. 250 ml oplossing moet voldoende zijn voor een auto van een gemiddelde grootte.
  4. Spuit Polar Wash op het voertuig door onderaan te beginnen en ervoor te zorgen dat alle buitenoppervlakken bedekt zijn, ook het glas en de wielen.
  5. Het reinigingsmiddel zal dan het vuil op alle oppervlakken beginnen los te maken. Als u een heel grondig schoonmaak resultaat wilt, dan raden we aan om het schuim met een spons of een washandschoen aan te brengen.
  6. Spoel de auto grondig af en maak hem droog.

 

  • Polar Wash is niet geschikt voor gebruik op zachte daken van cabriolets.
  • Handige tip – Breng vervolgens met Polar Seal een beschermende, waterafstotende coating aan.

 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies