Geen producten gevonden...
Innotec

Innotec - Power Clean 500ml

Merk: Innotec
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Power Clean is een veilige, snelwerkende reiniger voor nagenoeg alle vervuilde metalen onderdelen en oppervlakken. Het product verwijdert remstof, teer, Tectyl, vet en diverse wassoorten.

Power Clean is veilig te gebruiken bij het reinigen van elektronische rem- en ABS-systemen. Het tast de ondergrond niet aan en is daardoor uitermate geschikt om teerspetters en vet- of olievlekken te verwijderen van de carrosserie.

Power Clean verdampt volledig en laat geen resten na. Een ander groot voordeel is dat er geen gevaar bestaat voor het wit uitslaan van aluminium onderdelen, wat bij de meeste remreinigers wel het geval is. Hierdoor is Power Clean ook perfect te gebruiken voor het reinigen van koppelings- en motordelen. Het product komt zeer krachtig uit de spuitbus waardoor ook moeilijk te bereiken plaatsen goed kunnen worden gereinigd.

Door de aerosolverpakking is Power Clean zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. De speciale onbreekbare nozzle met rietje zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plaatsen zeer goed te behandelen zijn. Bovendien kan de spuitbus dankzij deze nozzle in alle standen worden gebruikt.

 

  • Veilig op aluminium.
  • Komt zeer krachtig uit de spuitbus, ideaal voor moeilijk te bereiken plaatsen.
  • Laat geen resten na.

 

Gevaar:


GHS02 GHS07 GHS09

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Innotec Adheseal 290ml

Adheseal 290ml

€29,95
Innotec Multi Clean

Multi Clean

€13,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies