Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q2M PPF Renew 120ml

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Paint Protection Film onderhouden was nog nooit zo eenvoudig. Q²M PPF Renew combineert licht schurende deeltjes met beschermende (en afstotende) toevoegingen, waardoor een UV-bestendig effect ontstaat. Het product maakt zowel machinale als handmatige toepassing mogelijk, verwijdert waas en oxidatie en laat een gladde, glanzende afwerking achter. Het is 's werelds eerste onderhoudsproduct dat silica bevat en helemaal opnieuw is ontworpen om optimaal te werken op alle soorten PPF, inclusief moderne zelfherstellende films.

 

Q²M PPF Renew is 's werelds eerste SiO²-geïnfuseerde lak beschermings film onderhoudsproduct. Bevat silica, het herstelt niet alleen de glans en gladheid, het biedt ook een uitstekende UV-bescherming en chemische weerstand. Het is ook een zeer goede basis voorafgaand aan een keramische coating naar keuze.

 

Zelfs een zelfherstellende lak beschermingsfilm van hoge kwaliteit wordt vervuild, dof en verandert in de loop van de tijd van gladheid. Gyeon Q²M PPF Renew biedt daar een remedie voor. Met zijn licht abrasieve eigenschappen is het in staat om het glansniveau drastisch te verbeteren. De reinigende werking van het product maakt het mogelijk om gebonden verontreiniging diep in de poreuze structuur te verwijderen, waardoor de aanvankelijke gladheid en het gladde gevoel van de film worden hersteld.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies