Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - Quickshine QD 500ml

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Quick Shine QD is een zeer veelzijdig product dat kan worden gebruikt als spraywax, waterloze wash, showdetailer en smeermiddel voor kleistaven en kan worden verdund om aan uw behoeften te voldoen. Quick Shine kan veilig worden gebruikt in direct zonlicht en op alle oppervlakken, inclusief plastic, chroom, wielen en lak. Een fantastische Parma Violet is nu toegevoegd en een genot om te gebruiken.

 

  • Quick Shine QD kan op verschillende manieren worden gebruikt.
  • Voor gebruik als spraywax, rechtstreeks op het voertuig aanbrengen, met één microvezeldoek om aan te brengen en een aparte handdoek om te verwijderen.
  • Voor gebruik als quick detailer, verdunnen tot ongeveer 5-1, spray een lichte nevel over de ruit en veeg gelijkmatig af met een zachte microvezeldoek.
  • Voor gebruik als smeermiddel voor kleistaven, verdun ongeveer 10, breng royaal aan op het gebied dat u aan het kleien bent, en zorg ervoor dat u ook wat smeermiddel op het oppervlak van de klei aanbrengt. Breng indien nodig opnieuw aan tijdens het kleiproces. Was het voertuig opnieuw om achtergebleven QD-resten te verwijderen.
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies