Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

Autobrite - Sherbet Lemon Snowfoam 1L

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Sherbet Lemon Super Snow Foam: herleef je kindertijd met ons Pick N Mix-assortiment in beperkte oplage. Dit heerlijke neongele sneeuwschuim met Sherbet Lemon-geur doet je watertanden!
Dit schuim brengt je meteen terug naar die geweldige snoepjes waar we als kinderen allemaal van hielden!

Sherbet Lemon Super Snow Foam is een leuke en effectieve manier om uw auto voor te bereiden op een grondige reiniging. Om te beginnen parkeert u uw auto in de schaduw en zorgt u ervoor dat het oppervlak koel aanvoelt. Giet het Sherbet Lemon Super Snow Foam in uw schuimlans en verdun vervolgens het sneeuwschuimconcentraat volgens de instructies op het etiket, afhankelijk van hoe vuil uw auto is.

 

Pas de lansinstellingen aan om de gewenste schuimdikte te verkrijgen. Begin onderaan de auto en werk omhoog, waarbij je ervoor zorgt dat je het hele oppervlak bedekt. Het schuim zal zich aan de auto hechten en vuil en roet vasthouden. Dit helpt het vuil zachter en losser te maken, zodat u het gemakkelijker en veiliger kunt verwijderen.

Laat het schuim een paar minuten op het oppervlak inwerken om de verontreinigingen af te breken. Spoel de auto vervolgens grondig af met een hogedrukreiniger of een krachtige waterstraal om het schuim en het losgemaakte vuil weg te spoelen. Deze voorwasstap helpt het risico op krassen op de auto tijdens de daaropvolgende contactwasbeurt te verminderen en vormt de basis voor een diepere reiniging. Sherbet Lemon Super Snow Foam maakt het voorwasproces eenvoudig, zodat u elke keer een onberispelijke en krulvrije afwerking kunt bereiken.

 

  1. Plaats 100-150 ml in uw schuimlans van 1 liter
  2. Vul water bij
  3. Goed schudden
  4. Breng schuim van boven naar beneden aan
  5. Maximaal 5 minuten laten inwerken (weersafhankelijk)
  6. Grondig afspuiten
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies