Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

Autobrite - Supersonic Sio2 Coating 250ml

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Autobrite SuperSonic is een op water gebaseerde, cross-linked, Si02-rijke nano-hybride sealant die beschermt tegen UV, vogelpoep, hitte en oxidatie, en die 12 maanden meegaat indien correct aangebracht.
De nano-hybride film hecht zich aan de lak en geeft een verbazingwekkende hydrofobiciteit en bescherming tegen oppervlakteverontreiniging. 
Autobrite SuperSonic is ongelooflijk snel aan te brengen; gewoon spuiten, uitspreiden en polijsten - zo simpel is het. 
Eenmaal aangebracht, zal SuperSonic zich blijven hechten en uitharden gedurende ongeveer 3 weken. 
Breng aan en bewonder de duurzame, verbluffende glans, het sublieme watergedrag en de uitstekende zelfreinigende eigenschappen van SuperSonic.
Autobrite SuperSonic kan ook worden gelaagd voor optimale hydrofobe en beschermende eigenschappen, en periodiek worden aangevuld met Super Sonic QD voor extra glans en een langere levensduur.

 • Watergedragen, cross-linked, Si02-rijke nano-hybride sealant
 • Gaat 12 maanden mee indien correct aangebracht
 • Geweldige hydrofobe en beschermende eigenschappen

Gebruiksaanwijzing:
 

 1. Zorg ervoor dat uw lak grondig schoon en vrij van verontreinigingen is (lakcorrectie wordt aanbevolen voordat SuperSonic wordt gebruikt, maar is niet essentieel).
 2. Verwijder verontreinigingen gebruik onze AD Fine Cleaner-klei samen met Berry Blast Quick-detailer voor een gladde afwerking, gevolgd door IPA om overtollige en resterende verontreinigingen te verwijderen.
 3. Breng aan op het te behandelen paneel met een fijne nevel van SuperSonic, grotere oppervlakken hebben een paar nevels van het product nodig, afhankelijk van de grootte van het paneel. EG - een grote motorkap heeft ongeveer 2-3 nevel per helft van de motorkap nodig.
 4. Breng spaarzaam aan op het oppervlak, werk voorzichtig over het gebied en zorg voor een gelijkmatige dekking - het best toegepast bij warme temperaturen zonder dat er regen dreigt.
 5. Wanneer uw paneel bedekt is, veeg het dan onmiddellijk vrij van residu - LAAT HET PRODUCT NIET OP HET OPPERVLAK DROGEN ZONDER DE RESIDU AF TE BUFFEN
 6. Draai je microvezel doek regelmatig en poets het residu van het paneel om een ​​kristal glanzende afwerking achter te laten.
 7. Wacht 1 uur tussen extra layers.
 8. SuperSonic kan gemakkelijk worden onderhouden met een pH-neutrale shampoo of een keramische shampoo.
 
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
AutoBrite Direct Ceramic Shield Lite

Ceramic Shield Lite

€79,95 €74,95
AutoBrite Direct Supersonic Sio2 QD

Supersonic Sio2 QD

€24,95 €22,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies