Geen producten gevonden...
Autoglym

Autoglym - Vinyl & Rubber Care 500ml

Merk: Autoglym
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Geeft oppervlakken hun originele kleur terug en geeft dashboards en andere plastic en rubberen interieur onderdelen een heldere, beschermende coating.

 

Net als de lak, moet ook het interieur worden beschermd. Na verloop van tijd kan de zon deze oppervlakken doen verkleuren, uitdrogen en barsten. Vinyl- & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care) zorgt ervoor dat deze oppervlakken beschermd blijven. Hij kan worden gebruikt om een hoge of lage glans te verkrijgen en heeft een frisse citroengeur.

Deze eenvoudig te gebruiken oplossing reinigt zachtjes en vormt een barrière om plastic en rubberen oppervlakken hun originele kleur terug te geven en te beschermen.

Vinyl- & Rubberverzorging (Vinyl & Rubber Care) is ook heel geschikt om uw motor te transformeren. Spuit het product na reiniging met de Motor- & Machinereiniger (Engine & Machine Cleaner) over een natte motor en laat het opdrogen.

 

Gebruiksaanwijzing: 

 

  1. Schud goed en breng aan op schone, plastic, rubberen en vinyl interieuroppervlakken. Niet aanbrengen op bedieningsknoppen, het stuur, de pedalen of de vloermatten. Spuit wat product direct op een doek of Perfecte Polijstspons (Perfect Polish Applicator) voor moeilijk toegankelijke plekken om overspray te vermijden.
  2. Breng royaal aan voor een hoge glans, laat een paar minuten opdrogen en wrijf lichtjes op met een microvezeldoek. Breng spaarzaam aan voor een lage glans en verwijder onmiddellijk resterend product met een microvezeldoek.

 

Tip: Gebruik het bij koud weer op uw rubberen portier afdichtingen om te voorkomen dat ze vastvriezen.

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
3D Car Care Trim Care Protectant

Trim Care Protectant

€25,95 €16,85
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies