Geen producten gevonden...
CarPro

CarPro - Wash Box

Merk: CarPro
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 Werkdagen

Deze CarPro Wash Box zorgt ervoor dat je je voertuig optimaal kunt onderhouden.


CarPro Reset


Reset breekt op krachtige wijze wegvervuiling af terwijl deze mild is het voor het te behandelen oppervlak. Doordat de shampoo zeer goed schuimt, ervoor zorgt dat de washmitt gemakkelijk over de lak glijdt en een prima mengverhouding heeft is dit een uitstekende en economische shampoo.

CarPro Hand Wash


De CarPro Hand Wash is gemaakt van een volle "twin microfiber mix" waarmee de lak veilig kan worden gewassen. De synthetisch microfiber blend is zo gemaakt dat vervuiling van de lak wordt verwijderd en diep in de vezel wordt opgenomen zodat deze niet over de lak kan krassen. Hiermee is het krasvrij wassen op zelfs delicate lakken mogelijk.

Carpro Dhydrate


De CarPro Dhydrate towel is een droogdoek voor het streep- en krasvrij drogen van je voertuig. De Dhydrate droogdoek is speciaal ontwikkeld om maximaal water op te kunnen nemen wanneer deze over de lak glijdt.

Carpro Elixir


CarPro Elixir is een High Gloss Quick Detailer die een geweldig gebruiksgemak combineert met de hoogglans én hydrofobe eigenschappen van de keramische technologie. CarPro Elixir is absoluut een fenomenaal product met een geweldige glans, diepte en hydrofobe eigenschappen die tot wel weken merkbaar blijft.

Carpro 2Face

De CarPro 2 Face Microfiber is de ideale doek voor vele werkzaamheden. Gebruik de 2Face towel voor het afnemen van diversen producten.

Inhoud Carpro Wash Box:
1x Reset shampoo 500ml
1x CarPro Hand Wash
1x CarPro Dhydrate towel
1x CarPro Elixir 500ml
1x CarPro 2 Face towel

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
IGL Coatings Blizzard 5L

Blizzard 5L

€121,95 €119,95
ScratchShield  Wash/Rinse

Wash/Rinse

€43,80 €34,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies