Geen producten gevonden...
Turtle Wax

Turtle Wax - Wash Bucket Set

Merk: Turtle Wax
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Een extra grote Turtle Wax emmer met een inhoud van 19 liter en Smart Guard. De Turtle Wax Smart Guard verwijdert vuil uit de schoonmaakdoek tijdens het autowassen. Wrijf je doek simpel weg over de Smart Guard heen en bovendien zorgt de Smart Guard ervoor dat het vuil op de bodem van de emmer blijft.

 

Turtle Wax Carnauba Car Wash en Wax is een innovatief mengsel van oppervlakte-actieve stoffen en carnauba wax. Laat een beschermende laag van was achter over de bestaande beschermlaag. pH-gebalanceerd en produceert een rijk schuim wat vuil losmaakt en inkapselt om wervelstrepen en kleine krassen op het oppervlak te verminderen.

 

Valma CrazyFibre Washandschoen zorgt voor de ultieme auto was ervaring. De washandschoen heeft 3 verschillende soorten extra speciale microvezels die vuil opnemen en het oppervlak beschermen. Alleen een water met auto-shampoo oplossing is voldoende voor het makkelijk schoonmaken. De  geïntegreerde spons zorgt verder voor een perfecte mix van auto-shampoo en water om veilig en goed schoon te maken. Deze washandschoen heeft een comfortabele pasvorm door de aansluitende opening en een zachte binnenkant. De washandschoen heeft een afmeting van 20x28 cm.

 

Meguiar’s Supreme Wheel Brushes hebben geen borstelharen maar een microvezel kop! Door de zachte structuur voorkom je krassen, maar reinig je grondig elk type velg. De Wheel Brush heeft een langere microvezel kop dan gemiddelde velgen borstels en bevat geen draad of metalen onderdelen die schade aan de velg toe kunnen brengen. wheel woolie

 

Turtle Wax HS All Wheel Cleaner + Iron Remover levert krachtigste prestaties die veilig zijn voor alle velgen en gelakte oppervlakken. Het verwijdert snel op ijzer gebaseerde verontreinigingen en industriële neerslag en tegelijkertijd lost het diepe verontreinigingen zoals remstof en ijzeroxide op.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies