Geen producten gevonden...
Valma

Valma - Wash Pack

Merk: Valma
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Valma Wash & Shine reinigt grondig, zonder strepen. Verwijdert snel en veilig alle vuil, vet en aanslag en breekt de bestaande wax laag niet af. Herstelt de glans en laat een beschermende waslaag achter. Geschikt voor alle soorten lakken. 

 

  • Herstelt de glans en laat een beschermende waslaag achter
  • Reinigt grondig zonder strepen
  • Inhoud 1 liter

 

De Valma Insect Free is een effectieve insecten verwijderaar. Het verwijdert de meest hardnekkige insectenresten grondig en snel van uw auto. Geschikt voor gebruik op kunststof, glas, lakwerk en chroom in goede staat.

 

  • Verwijdert insecten effectief en snel
  • Voor gebruik op kunststof, glas, lakwerk en chroom
  • Inhoud 500ml

 

Valma CrazyFibre Washandschoen zorgt voor de ultieme auto was ervaring. De washandschoen heeft 3 verschillende soorten extra speciale microvezels die vuil opnemen en het oppervlak beschermen. Alleen een water met auto-shampoo oplossing is voldoende voor het makkelijk schoonmaken. De  geïntegreerde spons zorgt verder voor een perfecte mix van auto-shampoo en water om veilig en goed schoon te maken. Deze washandschoen heeft een comfortabele pasvorm door de aansluitende opening en een zachte binnenkant. De washandschoen heeft een afmeting van 20x28 cm. TIP: Gebruik de Valma CrazyFibre washandschoen samen met de Valma Wash & Shine voor het maximale resultaat!

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies