Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - Abyss Paint &Trim Protection 100ml

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Abyss is een synthetische lak- en bekledingsbeschermingsgel/vloeistof. Het laat een verbazingwekkend diepe, glanzende afwerking achter op uw lak en laat plastic sierlijsten er als nieuw uitzien. Langdurige bescherming is waar de Abyss tot zijn recht komt en biedt duurzaamheid tot 9 maanden standtijd.

Abyss synthetische kit heeft alle eigenschappen van een wax, de applicatie is vergelijkbaar met een wax, verspreidt zich als een wax, watergedrag als een wax en beschermt als een wax! Veelzijdig en eenvoudig, wat het ook aanraakt – het glanst en beschermt!

De bescherming die Liquid ABYSS biedt is uitstekend, het watergedrag moet u zien om het te geloven, een must voor uw kitcollectie.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Voor een diepe wetlook-afwerking brengt u een klein druppeltje vloeibare Abyss aan met een schuim- of microvezelapplicator, brengt u het met overlappende cirkelvormige bewegingen aan op het oppervlak, spreidt u uit tot een dunne laag, laat u het ongeveer 10 minuten uitharden en polijst u vervolgens zodat een doorweekte laag zichtbaar wordt. natte look waar je versteld van zult staan! Het is zo makkelijk!

Minder is meer, één kleine druppel ter grootte van een erwt is voldoende om ongeveer 2-3 middelgrote panelen te beschermen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Valma Wash & Wax Package

Wash & Wax Package

€70,29 €64,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies