Geen producten gevonden...
Auto Finesse

Auto Finesse - Avalanche Bubblegum 1L

Merk: Auto Finesse
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gloednieuw in het Auto Finesse®-assortiment, deze Special Edition Avalanche Snow Foam biedt alle superieure prestaties die u gewend bent van onze immer populaire Citrus Power geïnfuseerde voorwasoplossing ... maar met de toegevoegde bonus van een snoepwinkel geïnspireerde bubblegum geur.

Avalanche Bubblegum Snow Foam vormt een dik, romig schuim dat wegvuil losmaakt, smeert en verwijdert voordat het in contact komt met wassen, waardoor het gevaar van verspreiding van verontreinigingen wordt verwijderd voor de ultieme wervelvrije was.

 

Toepassing:

 

Gebruik voor het beste resultaat Auto Finesse® Avalanche Bubblegum Snow Foam in combinatie met onze hogedrukreiniger Foam Lance (Avalanche Snow Foams kan ook worden gebruikt met een pompspuitfles of tuinslang schuimlans), om verkeersfilm los te maken en te verwijderen, en opgebouwde straatvuil, voorafgaand aan contact met wassen. Dek het voertuig van boven naar beneden af ​​en laat het ongeveer 5 minuten staan. Na voldoende verblijftijd het product grondig uit het voertuig spoelen, van boven naar beneden.

Ondanks de hoge reinigende eigenschappen van Avalanche, is de oplossing was- en verzegelingsvriendelijk, dus het zal geen bescherming verwijderen of afbreken die je eerder hebt aangebracht.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
ValetPro pH Neutral Snow Foam 1L

pH Neutral Snow Foam 1L

€9,95 €8,95
Auto Finesse Lavish Ceramic Foam 1L

Lavish Ceramic Foam 1L

€29,95 €26,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies