Geen producten gevonden...
CarPro

CarPro - Sic 30ml

Merk: CarPro
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

CarPro CQuartz is een nieuwe generatie in lakbescherming. C.Quartz geeft een extreem duurzame laag die 2 jaar bescherming kan bieden tegen kleine krasjes, zure regen, vogelpoep, teer en schadelijke UV straling. C.Quartz biedt daarmee exact wat anderen beloven. Daarbij geeft CQuartz een enorme glans aan de lak van de auto. De harde beschermlaag is tevens water en vuilafstotend, het oppervlak is dan ook eenvoudiger te reinigen en ook het drogen van de lak is veel gemakkelijker.
Voor het gebruik van CQuartz is het belangrijk om de lak goed te reinigen (wassen en kleien) Ook is het aan te raden om de lak te polijsten om de lak in een zo perfect mogelijke conditie te brengen voordat de coating wordt aangebracht. Na het polijsten moet de lak goed worden ontvet met bijvoorbeeld CarPro Eraser waarna de CQuartz kan worden aangebracht met de meegeleverde applicatiedoekjes en applicatorblokje.

De coating kan het beste worden afgenomen met een edgeless towel, zorg voor voldoende afneem doeken!

Inhoud kit:

 

  • 30ml C.Quartz Ceramic Quartz Paint Protection
  • 1 Applicatorblokje
  • 5 Applicatiedoekjes van 10x10 cm

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies