Geen producten gevonden...
Turtle Wax

Turtle Wax - Hybrid Polish & Wax 500ml

Merk: Turtle Wax
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Met Ceramic Polish & Wax van Turtle wax  krijgt u een alles-in-één product dat je kan helpen bij het verwijderen van waskrassen, het verhogen van de glans en het uiteindelijk beschermen van je lak. 
Het product kan indien nodig worden gecombineerd met een polijstschijf. Bijv. een grove schijf als u veel krassen wilt verwijderen.
Turtle Wax Ceramic Polish & Wax is gemakkelijk in gebruik, heeft een lange verwerkingstijd en is stofvrij.
Ongelooflijk gemakkelijk uit te vegen en laat de lak achter met verhoogde glans en een SiO2-gebaseerde lakbescherming die een goede chemische resistentie heeft.
 Als onderdeel van de Hybrid Solutions-serie is het product de ideale voorbereiding voor het aanbrengen van Ceramic Spray Coating.

 

Turtl Wax Ceramic Polish & Wax maakt deel uit van de Turtles Hybrid Solutions-serie. Een reeks "keramische producten" - of laten we het zo zeggen: producten gebaseerd op SiO2-technologie.
Of u nu professioneel met autoverzorging werkt, of gewoon als liefhebber van uw eigen auto - wij weten zeker dat u van Ceramic Polish & Wax kunt profiteren. 


Als professional kunt u die klanten tevreden stellen - die wat meer shine in de lak willen, zonder in verschillende stappen te moeten polijsten en dure coatings. 
En als liefhebber kunt u het eenvoudig maken om aan de slag te gaan met het poetsen van uw eigen auto.
Het enige dat u echt hoeft te doen, is het product combineren met een polijstmachine - en dan een schijf die bij de taak past. 
Welke polijstschijf het dan is, hangt af van de mate waarin je krasjes wilt verwijderen en op welke lak. 
Maar meestal wordt dit type product gecombineerd met een middelgrote schijf.

Bij het afvegen is het belangrijk dat u het polymeer activeert. D.w.z. de bescherming die in het product zit. Dit doet u door het af te vegen met een vochtige microvezeldoek NADAT u overtollig product heeft weggeveegd. Hierdoor worden de actieve ingrediënten geactiveerd die zich vervolgens aan de lak binden.

  • All in one
  • Verwijdert lichte waskrassen
  • Verhoogt de glans
  • Bied direct een bescherming op de lak
  • Werkt perfect samen met de andere producten uit de Hybrid lijn
  • Kan zowel handmatig als met machine worden verwerkt
  • 1 week wachten voor u gaat wassen!
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »