Geen producten gevonden...
Turtle Wax

Turtle Wax - Hybrid Solutions Pro 1 and Done Compound 473ml

Merk: Turtle Wax
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze flexibele, hoogwaardige compound die zowel professionele detailers als autobezitters in staat om diepe krassen en swirls glad te strijken en tegelijkertijd een natte, reflecterende polish toe te voegen aan elke glanzende blanke lak, allemaal met hetzelfde, krachtige product zonder uw auto wax te beschadigen .

Verwissel eenvoudig uw snijpad om deze hybride oplossing te gebruiken als een heavy-duty compound of een lichte polish.

Vakkundig vervaardigde schuurmiddelen van aluminiumoxide verwijderen tot 1000 grit om merkbare onvolkomenheden te wissen, terwijl geavanceerde bloedplaatjes glijden en glijden om uw afwerking te beschermen tegen extra schade. Het is de ultieme oplossing voor professionals en ervaren autoliefhebbers die hun arsenaal aan detaillering willen upgraden!

 

  • Professionele polijst pasta zorgt voor een harde cutting of een ultrafijne polish, afhankelijk van welke pad je gebruikt.
  • Gepatenteerde mix van hoogwaardige precisie-schuurmiddelen voor bloedplaatjes, verwijdert tot 1000 korrelige lak imperfecties voor zware oppervlakterestauratie
  • De veilige formule van een carrosseriebedrijf produceert geen stof, heeft een langere werktijd, geen slinger en is gemakkelijk af te vegen.
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »