Geen producten gevonden...
IGL Coatings

IGL Coatings - Wheel Coating 30ml

Merk: IGL Coatings
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Ecocoat Wheel is de ultieme keramische coating voor wielen! Perfect aan te brengen op lichtmetalen en metalen oppervlakken.

Met zijn hoge hittebestendigheid beschermt het je velgen ook tegen roest. De hittebestendige formule is speciaal ontworpen om metalen oppervlakken te beschermen tegen hitte en ijzerdeeltjes, roestvorming te verminderen en de reiniging te verbeteren. Hierdoor is het een van de beste keramische coatings voor hittebestendige oppervlakken.

Dankzij nanotechnologie biedt het uitzonderlijke bescherming tegen remstof, chemische aantasting en vlekken, en behoudt het zijn prestaties tot wel 1 jaar lang.

De innovatieve technologie creëert een in elkaar grijpende glasachtige afwerking op moleculair niveau en biedt ongeëvenaarde bescherming tegen remstof bij hoge temperaturen, microschade, chemische aantasting en vlekken. De hittebestendige keramische coating voor velgen is ontworpen om zware omgevingsomstandigheden te weerstaan en tot 1 jaar lang te blijven presteren, waardoor je velgen langdurig beschermd zijn en er mooier uitzien.

Is keramische coating voor wielen belangrijk?
Wielen zijn het laagste onderdeel van een auto en krijgen de meest extreme vervuiling te verduren! Mooie velgen kunnen een van de meest beschadigde onderdelen van een voertuig zijn. Vooral wanneer je door wegstof en modderige plassen scheurt. Velgen moeten bestand zijn tegen hoge temperaturen en tegen remstof!

Dit is waar keramische coating voor velgen uitkomst biedt. Keramische coating geeft niet alleen glans aan de velgen, maar biedt ook bescherming tegen ijzerdeeltjes en roestvorming op het meest kwetsbare onderdeel van het voertuig.

Is een hoge hittebestendigheid belangrijk voor keramische coatings voor velgen?
100%. De remschijven van standaard auto’s kunnen 130°C bereiken! Ecocoat Wheel van IGL Coating is bestand tegen hoge temperaturen tot 300°C. Daarmee behoort remstof tot het verleden. 

 

  • Veilig voor metalen en legeringen
  • Veilig voor lak (mat/satijn/glans)

 

Oppervlak: Alle metaal- en wieloppervlakken

 

Kit bestaat uit:

  • 30ml wheel coating
  • 100ml precoat
  • 4 applicatiedoeken
  • 1 applicatieblok
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies