Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - Pink Sheen Trim Dressing 500ml

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Pink Sheen is een veelzijdige, specialistische reiniger en satijndressing op siliconenbasis voor kunststoffen, vinyl en rubberoppervlakken binnen en buiten. Pink Sheen geeft uw auto een professionele ‘als nieuw’ uitstraling en laat hem heerlijk ruiken. Pink Sheen is ook ideaal voor al uw cockpitruimtes, zoals dashboards, consoles, instrumentenpanelen en deurpanelen. Pink Sheen werkt ook heel goed op de kunststoffen en rubberen slangen van uw motorruimte.

Pink Sheen is een spuitbaar verband dat rechtstreeks op oppervlakken kan worden gespoten, vervolgens kan worden afgeveegd en gepolijst met een microvezeldoek. Of om contact met andere delen van de auto, zoals glas enz., te vermijden, kan Pink Sheen ook op een microvezeldoek worden aangebracht en vervolgens op het oppervlak worden afgeveegd en gepolijst. Pink Sheen laat een niet-vette, niet-kleverige finish achter, maar zorgt wel voor een elegante, satijnen look.

Pink Sheen voorkomt ook dat dashboards barsten, vervagen en splijten dankzij de beschermende eigenschappen. Pink Sheen reinigt, versterkt en beschermt.

 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies