Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q² Pure 30ml

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Q² Pure brengt het uiterlijk van het lakwerk naar een nieuw niveau en levert pure snoepglans. De dikke formulering vereist slechts één laag, waardoor het applicatieproces snel en gebruiksvriendelijk is.

 

Q² Pure en zijn eenvoudige toepassing in één laag, maken het het technologisch geavanceerde en chemisch resistente alternatief voor natuurlijke en synthetische beschermende producten. Het is een zeer geavanceerd product op basis van siliciumdioxide (SiO2), dat slechts een vergelijkbare hoeveelheid techniek en inspanning vereist als een natuurlijke autowax om aan te brengen, zelfs voor een liefhebber. De Q² Pure-kit bevat een ergonomische applicator, waarmee het product snel en effectief kan worden aangebracht.

 

Q² Pure heeft een eigen, specifieke applicatietechniek verdeeld in 3 stappen: applicatie, egaliseren en afvegen. Deze methode zorgt ervoor dat u een perfecte afwerking krijgt en gemakkelijk kunt afvegen. TIP: De applicatie- en veegtijd is afhankelijk van de luchtvochtigheid en temperatuur. Hoe hoger deze factoren, hoe sneller u moet handelen. Bereid verschillende handdoeken voor, begin met de Q²M SoftWipe en ga verder met Q²M BaldWipe om te eindigen met Q²M Suede. Gebruik minimaal 5 doeken voor een gemiddelde auto!

 

Doos bevat:Q² Pure 30ml & Q²M Cure 100Ml / Handleiding / Applicator / 4 Suède Doekjes

 

Let op, bestel extra uitpoets doeken want deze zitten niet in deze kit!

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »