Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q² Rim 30ml

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Gyeon Q2 Rim is een geavanceerde quartz coating die speciaal ontwikkeld is om zelfs tegen de hoogste temperaturen (tot 350°c)  te beschermen. Krachtige chemicaliën hebben geen invloed op de laag waardoor dit het ideale product is voor velgen, remklauwen en uitlaten. Q2 Rim maakt gebruik van de laatste silicon technologie (Si) die een laag polymeren en warmte resistente additieven op het oppervlak achterlaat, deze reageren snel waardoor een volledig gecrystaliseerde SiO2 laag over blijft. 

In tegenstelling tot andere nanotechnologiën bevat Gyeon Q2 Rim geen alcohol waardoor het niet snel zal oplossen, hierdoor is de applicatie heel eenvoudig. De coating is ook resistent voor alle reinigende chemicaliën van pH2 tot pH11, krachtige velgenreinigers vormen dus geen probleem!

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller.

Q2 Rim biedt tot 12 maand lang ongelooflijke bescherming tegen remstof en zout, zelfs op sportwagens. Het product kan enkel verwijderd worden door wrijving zoals machinaal polieren.

Gyeon Q2 Rim is geschikt voor oppervlakken die bestand moeten zijn tegen hitte en/of krachtige vervuiling en reinigen producten zoals velgen, uitlaat enremklauwen.

 

Gyeon Q2 Rim wordt alleen als set aangeboden.

Verpakkingsdoos van de Gyeon Rim kan een scheurtje bevatten!

 

Inhoud:

 

  • 30ml Gyeon Q2 Rim
  • Gyeon Applicator Set 
  • 3M mondmasker 
  • Handleiding
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies