Geen producten gevonden...
Gyeon

Gyeon - Q² Trim Kit 30ml

Merk: Gyeon
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Gyeon Q² Trim is een geavanceerde quartz coating die speciaal ontwikkeld is om plastic te beschermen tegen UV-straling en oxidatie. Q² Trim maakt gebruik van de laatste silicon technologie (Si) die een laag polymeren en elastische bindmiddelen op het oppervlak achterlaat, deze reageren snel waardoor een volledig gecrystaliseerde SiO2 laag over blijft op het plastic-oppervlak. 

In tegenstelling tot andere nano technologiën bevat Gyeon Q² Trim geen alcohol waardoor het niet snel zal oplossen, hierdoor is de applicatie heel eenvoudig. Dankzij de unieke formule werkt het perfect om verbleekte plastics terug donker te maken maar het verbergt ook andere symptomen van veroudering. Er blijft een mooie satijnglans op het oppervlak, dit zonder vlekken of strepen, ook niet wanneer het nat wordt.

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller.

Q² Trim biedt tot 12 maand lang ongelooflijke bescherming tegen UV-stralen en oxidatie, ook op dagelijks gebruikte wagen. Hierdoor is het product voordeliger dan veel concurrenten.

Gyeon Q² Trim kan  gebruikt worden op hoogglans plastic, lichtblokken en harde plastics met ruwere structuur. Het is niet geschikt om flexibele of zachte rubber oppervlakken te behandelen.

 

Gyeon Q² Trim wordt momenteel alleen als set aangeboden.

 

Inhoud:

 

  • 30ml Gyeon Q² Trim
  • Applicator Set
  • Handleiding

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
IGL Coatings Ecoclean Pre-coat 500ml

Ecoclean Pre-coat 500ml

€19,95 €19,95
IGL Coatings Ecocoat Trim

Ecocoat Trim

€54,95
3D Car Care Trim Care Protectant

Trim Care Protectant

€25,95 €16,85
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies